Datum: 05-07-2020 - 02:42
20
apr
'17

Kinderen Prinsenhof overhandigen cheque aan Munnekeweij.

Op woensdag ontvingen de cliënten van Topaz Munnekeweij uit handen van twee leerlingen van de Prinsenhof (Max van den Berg en Luca Treur) maar liefst 1.129 euro. Dit is de helft van de opbrengst van de fancy fair die de Prinsenhof op 7 april...

organiseerden. De andere helft gaat gebruikt worden voor nieuwe pleinplakkers op het schoolplein van de Prinsenhof. De organisatie én de ouderen van Topaz Munnekeweij waren enorm verrast door deze gulle gift. “Dat de kinderen ons niet vergeten en dit voor ons doen, is echt heel bijzonder” aldus een bewoner.

 

Het bedrag wordt besteed aan een nieuwe oven en bakspullen zodat er weer volop gebakken kan worden en aan leuke uitstapjes in de buurt.Geïnspireerd door het programma Geer en Goor van het Nationaal Ouderenfonds (gepresenteerd door Gordon en Gerard Joling) bedachten Max en Luca uit groep 7a het goede doel van de fancy fair de ouderen van Noordwijkerhout.

 

De oudervereniging, die de fancy fair organiseerde en alle leerlingen gevraagd had mee te denken over het goede doel, vond het een heel goed idee. De fancy fair was de afsluiting van het schoolproject over het honderdjarige bestaan van het schoolgebouw.

 

Tekst en foto: Prinsenhof school