Datum: 29-03-2023 - 12:58
20
apr
'17

Burgemeester Goedhart bezoekt 102-jarige Mevr. Heemskerk-Zoet

Het was groot feest vandaag. Mevrouw Heemskerk-Zoet is namelijk 102 jaar geworden en dat moest gevierd worden. Dus iedereen die dicht bij mevr. Heemskerk-Zoet betrokken is was van harte uitgenodigd om met haar deze heugelijke dag mee te komen vieren. Niet alleen mevr. Heemskerk-Zoet.....

was vandaag jarig maar ook haar zoon Simon Heemskerk die uiteraard ook op dit feest aanwezig was.

 

In een van de zalen van Via Antiqua Munnekeweij van Topaz werd dit gezellig samenzijn gevierd. Tot ieders verrassing kwam ook burgemeester Goedhart op bezoek. Hij bracht een heerlijk ruikende bos bloemen mee. Dit ruikertje kon mevr. Heemskerk-Zoet wel enorm waarderen. Ze rook gretig aan die mooie bos bloemen. Het zou een prachtige plek krijgen in haar woonkamer zodat ze er nog lang van kan genieten.

 

Na de felicitaties van de burgemeester nam deze ook even het woord. De burgemeester vertelde de aanwezige dat hij blij was dat hij dit feest even mee mocht komen vieren. Want, zo vertelde de burgemeester, mevr. Heemskerk-Zoet is niet alleen vandaag jarig maar is mevrouw ook nog eens direct de oudste inwoonster van Noordwijkerhout. Burgemeester Goedhart is hier enorm trots op, trots op mevr. Heemskerk-Zoet en hoopt hij dat mevrouw nog lang in ons midden mag blijven.

 

Dit had niemand verwacht en een applaus werd gegeven. Hierna volgende spontaan een lang zal ze leven. De koffie en gebak werd hierna geserveerd en genoot iedere aanwezige nog even van deze heugelijke dag.

 

Tekst en foto's: BON