Datum: 26-11-2022 - 20:28
17
apr
'17

Stroopwafels, HIT en Koningsmarkt spullen inleveren!

Dinsdag 25 april komen de Bevers, Welpen, Scouts en Explorers van Scouting Bosgeest allemaal weer langs de deuren om overheerlijke stroopwafels te verkopen. Koop een pakje en steun Scouting Bosgeest! Een pakje kost €2,50. De stroopwafels worden diezelfde middag...

opgehaald bij de bakkerij, dus verser kan bijna niet. Tussen 17.00 en 20.00 uur komen de jeugdleden langs.

 

HIT 2017

 

De HIT is een landelijk evenement van Scouting Nederland. Het staat voor Hikes, Interessekampen en Trappersexpedities en wordt ieder jaar gehouden in het paasweekend op verschillende plekken in Nederland (en een beetje België en Duitsland). Een aantal Explorers van Scouting Bosgeest gaan dit jaar naar Baarn.

 

Het is nog een verassing wat de opdrachten zullen zijn tijdens hun 40 kilometer lange hike. Wat wel zeker is is dat het net als vorig jaar een waanzinnig gaaf en uitdagend weekend gaat worden, vol met spannende outdoor HIT-onderdelen.

 

Koningsmarkt spullen inleveren

 

De overgebleven leiding van de groepen zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen van de Koninsgsmarkt zodat op Koningsdag de marktkramen vol liggen met leuke spulletjes! Spullen voor de Koningsmarkt kunnen t/m maandag 24 april ingeleverd worden op het clubhuis aan de van der Weijdelaan 2b.

 

Met de opbrengst van de markt kan Scouting Bosgeest leuke dingen voor hun jeugdleden organiseren en de contributie laag houden.

 

Tekst en foto's: Scouting Bosgeest