Datum: 06-12-2021 - 01:35
28
apr
'17

Kees Bartels Toernooi bij van Nispen.

Traditiegetrouw vindt er op Hemelvaartsdag bij Van Nispen het alom bekende Kees Bartels Toernooi plaats. Dit jaar zal dit grootse toernooi dan ook weer losbarsten op 25 mei. En dat dit toernooi in De Zilk en wijde omgeving populair is, is dit jaar ook weer gebleken. Het termijn van inschrijving is wederom verbroken. Was het toernooi..

vorig jaar binnen één week volgeboekt, dit jaar binnen 6 dagen. Alle 24 teams die aanwezig zullen zijn inmiddels bekend.

 

Hemelvaartsdag valt dit jaar laat op 25 mei. Een dag dat iedereen er op uit trekt en geniet van een lang weekend weg. Maar niet in de Zilk. In de Zilk is men alleen bezig met het toernooi van het jaar, dat zich kenmerkt door veel gezelligheid en samenhorigheid, oftewel het Van Nispen gevoel.

Op deze dag zullen 24 teams van 7 spelende personen tegen elkaar strijden. Op kleine velden. Ook vindt de finale van de welbekende Penalty Bokaal plaats.

En niet te vergeten, de wel om bekende Van Nispen Barbecue, met aansluitend muziek van onze eigen DJ’s en dat betekent één groot feest. Iedereen is van harte welkom. Opgave voor de barbecue is nog steeds mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst Voetbalvereniging van Nispen