Datum: 14-08-2020 - 03:51
12
apr
'17

Eerste 'Toeteren op de Keien' afgeblazen.

Na enkele maanden van voorbereidingen en opzetten van de organisatie leek het plaatje rond. Podia en juryleden geregeld, vergunningen aangevraagd en ontvangen (zelfs 2 podia in de tuin rond de Witte Kerk mochten geplaatst worden), de medewerking van de...

horeca toegezegd kortom, het beloofde een mooi evenement te worden. De mailing die rondgestuurd is naar ruim 200 dweilorkesten leverde echter niet de respons op die wij gehoopt hadden.

Een 6 tal toezeggingen werden ontvangen waarvan er later weer 2 werden ingetrokken. Daarnaast bleek dat er in Sassenheim op dezelfde datum ook een festival gepland staat waardoor een aantal verwachte deelnemers de logische keus voor ons buurdorp maakte.

4 kapellen is echt tekort om een goed en aantrekkelijk festival neer te zetten. Als organisatie van Toeteren op de Keien hebben we het moeilijke besluit genomen om het festival voor 2017 af te blazen. Jammer want we zijn ervan overtuigd dat het organiseren van een Blaaskapellen festival in Noordwijkerhout haalbaar zou moeten zijn.

Wij zijn als organisatie blij verrast door de medewerking die wij van iedereen mochten ontvangen, de gemeente qua verstrekking van de vergunningen, het meedenken van de Horeca gelegenheden en de, op voorhand, spontane aanmelding van sponsoren.

 

We gaan niet bij de pakken neerzitten en wagen in 2018 een nieuwe poging. Via www.toeterenopdekeien.nl houden wij U op de hoogte of de Facebookpagina: klik hier.

Tekst en logo 'Toeteren op de Keien'.