Datum: 12-05-2021 - 19:48
19
apr
'17

Jeugd vist om het 'Kampioenschap van de Bollenstreek' jij ook?

Om haar jeugdcompetitie in te luiden organiseert HSV De Arnoud een open-viswedstrijd om het 'Kampioenschap van de Bollenstreek'. Op 29 april zal, voor zowel leden als niet leden, deze wedstrijd worden gehouden. Er zal gevist worden op de stijgers nabij Piet Gijs....

Er zal om 12.30 uur geloot worden voor een mooi plekje aan de waterkant. Startschot wordt om 13.30 uur gegeven, om tot 16.00 uur zoveel mogelijk vis te vangen. Het is dan ook voor de jeugd die nog niet bekend zijn met het wedstrijd vissen, een ideale kans om eens een kijkje te nemen in de keuken van de het wedstrijd vissen.

Naast ervaringen opdoen is het nog eens de kans om mooie hengelsportprijzen te winnen. Onze sponsors hebben voor mooie prijzen gezorgd. Buiten deze prijzen zijn er nog plaquettes voor de eerste 3 per categorie. Want bij voldoende deelname zal er in 3 categorieën gevist worden namelijk:

Jeugd vanaf 8 tot en met 12
Jeugd vanaf 13 tot en met 17
Jeugd vanaf 18 tot en met 22

Voor de niet leden is er per categorie een gratis jaar lidmaatschap te winnen evenals een dagje mee vissen met een senior lid. Voor dit gezellig middagje vissen is deelname gratis. Ons advies is dan ook om je zo snel mogelijk op te geven bij Willem Eitens. Geef je naam, leeftijd en woonplaats snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want vol is vol.

 

Tekst en foto HSV De Arnoud.