Datum: 24-01-2021 - 04:36
14
apr
'17

SuperScouts strijden om eerste plek regionale Scoutingswedstrijden!

Supercreatief, superslim, supersterk of supersnel! Alle superkrachten waren nodig om eerste te worden tijden de regionale Scoutingwedstrijden! Het weekend stond in het teken van superhelden, en voornamelijk om superheld Crash, die namelijk opeens zijn krachten kwijt was, en de scouts nodig had om ze terug te vinden!

Tijdens de Scoutingswedstrijden, gaan scouts uit de hele regio de strijd met elkaar aan. Dit gebeurt op het gebied van echte Scoutingsactiviteiten. De scouts moeten tijdens het weekend een eigen keuken pionieren (bouwen met hout en touw, red.), koken en natuurlijk hun tent op de goede manier opzetten. Maar ook moeten ze veel punten scoren met de hike, en de postenspellen, daarnaast hebben de scouts een thuisopdracht moeten maken die aansloot bij het thema: ‘Superscouts’.

 

 

Met meer dan 300 deelnemers en 150 medewerkers was het een gezellig weekend in Bentveld (gemeente Aerdenhout, Noord-Holland). Zo’n 30 scouts en 10 vrijwilligers van Scouting Bosgeest hebben het erg naar hun zin gehad. Volgend jaar zijn de scouts zeker weer van de partij!

 

Koningsmarkt

Na een geslaagd weekend maken de scouts van de Bosgeestgroep zich op voor de Koningsmarkt! Als u nog spullen heeft, dan kunt u uw spullen iedere zaterdag laten ophalen. Neemt u dan contact op via 0252-373625 Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u dan vermelden om wat voor spullen het gaat en op welk tijdstip op zaterdag ochtend het opgehaald kan worden? U kunt het ook langsbrengen op zaterdag, tussen 11.00 en 16.00 uur of op maandag tussen 19.00 en 21:00 uur aan de v/d Weijdenlaan 2b.

 

Tekst en foto's: Scouting Bosgeest