Datum: 01-10-2020 - 02:57
24
apr
'17

Vrienden van de Sjaan Live in Café van der Geest.

Op zaterdag 20 mei is het podium bij Café van der Geest in Noordwijkerhout voor de grote stageband van de Sjaan. We brengen een gevarieerd programma met covers van bekende hits. Diverse bekende muzikale vrienden uit Noordwijkerhout en omgeving zijn...

uitgenodigd om met ons een feestje te bouwen. Na een aantal promsconcerten en top-2000 concerten wordt het orkest van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc het Metropole orkest van de Bollenstreek genoemd. Een feest om te spelen, maar ook een feest om te horen. Vaak een feest van herkenning, maar ook van een brok in je keel tot volledig uit je dak!

 

Bekende nummers als “A night like this” en “Son of a preacherman”, maar ook Nederlandstalig “Mag ik dan bij jou” en “Laat me” zijn enkele voorbeelden van het repertoire van de Sjaan Live!
Zo’n feest hoort op een zaterdagavond op een podium met veel publiek. Ditmaal is gekozen voor Van der Geest in de Zeestraat in Noordwijkerhout.


Omdat we met onze muzikale gasten ook gewoon mooie luisterliedjes uitvoeren, worden die nog eens ten gehore gebracht de dag er na, op zondagmiddag 21 mei vanaf 14:00 uur. De “volledig uit je dak” muziek is dan vervangen door nog meer mooie luisterliedjes zodat ook ander publiek kan genieten van Vrienden van de Sjaan Live!
In tegenstelling tot de zaterdagavond kunt u op zondagmiddag er ook rustig bij zitten.

 

Donateurs ontvangen deze week hun donateurskaart en kunnen daarmee gratis twee toegangskaarten afhalen. Kaarten zijn tijdens openingstijden te verkrijgen bij de VVV, Suzanne’s Feestshop en café van de Geest; in het verenigingsgebouw de Parade (v.d. Weidenlaan 2a) ma t/m vr. vanaf 19:30u.

Locatie:  Café van der Geest, Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout
Zaterdag 20 mei 2017, aanvang band: vanaf 21:00 uur.
Zondag 21 mei 2017, aanvang optreden: vanaf 14:00 uur.


Tekst en foto St. Jeanne d'Arc.