Datum: 01-10-2020 - 03:39
17
apr
'17

Supportersreis St. Jeanne d'Arc WMC 2017.

Op zondag 9 juli neemt de Slagwerkgroep van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc deel aan het Wereld Muziek Concours 2017 op de Marswedstrijd World Division. Een fantastische uitdaging voor onze slagwerkers en het belooft een prachtige muzikale dag te worden...

met show- en marsoptredens van het hoogste niveau. Dit alles in het Roda JC stadion in Kerkrade.

Om onze slagwerkers te ondersteunen tijdens het Wereld Muziek Concours regelt muziekvereniging St. Jeanne d’Arc een busreis incl. toegang tot het stadion voor de trouwe supporters waar u naast het optreden van de Slagwerkgroep vanaf 11:00 uur de hele dag kunt genieten van alle show- en marsoptredens.

De bus vertrekt vanaf de Parade in Noordwijkerhout (omstreeks 06:30) en rijdt weer terug vanuit Kerkrade (omstreeks 19.00). Zodat iedereen weer bij de Parade is rond 22.00 uur. Exacte vertrektijden worden later bekend gemaakt. Kosten van het arrangement zijn € 32,50 per volwassen persoon, voor kinderen tot 12 jaar € 22,50.

Dit betreft de gezamenlijke heen- en terugreis met de bus en toegangskaart voor de hele dag. Uiteraard zorgen we dat alle Sjaan supporters bij elkaar in één tribunevak zitten. Wilt u zich aanmelden voor dit supportersarrangement, stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld a.u.b de volgende informatie:- Naam, telefoonnummer, aantal supportersarrangementen voor volwassen en/of kinderen. U kunt zich aanmelden tot 27 april 2017, daarna kunnen wij helaas geen reserveringen meer aannemen i.v.m. de te bestellen toegangskaarten. Wilt u een geweldige muziekdag beleven, meldt u zich dan snel aan en ga mee naar het WMC!

Tekst en foto St. Jeanne d'Arc.