Datum: 01-10-2020 - 04:31
11
apr
'17

Verras je moeder met een serenade.

Onze moeders, wat zouden we zonder ze moeten. Ze verdienen natuurlijk altijd grote waardering, maar één dag in het jaar worden ze massaal in het zonnetje gezet op Moederdag. En dat kan dit jaar op een wel heel speciale manier. Met een Moederdag serenade door...

de marchingband van muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc”! Op Moederdag zondag 14 mei kun je de complete marchingband een serenade laten verzorgen, speciaal alleen voor je eigen moeder. De serenade vindt in overleg plaats tussen 11:00 en 14:00 uur. Er kunnen maximaal 4 serenades worden verzorgd, dus reageer snel want vol is echt vol!

We vragen een kleine moederdag vriendelijke vergoeding en de serenades vinden alleen plaats in Noordwijkerhout. Wil jij ook jouw (of jullie) moeder op Moederdag laten zien hoe gek je op haar bent, boek dan je Moederdag serenade door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en het adres waar de serenade moet plaatsvinden en we nemen z.s.m. contact met je op voor alle informatie. De serenades worden in volgorde van aanmelding behandeld en na wederzijds akkoord is de serenade definitief. Gaat helemaal goed komen!

Tekst en foto St. Jeanne d'Arc.