Datum: 05-06-2020 - 11:22
21
jun
'12

De vis is voor de Arnoud-jeugd nog niet echt ‘los’ in de Leidsevaart.

Vrijdag 15 juni is de vijfde competitiewedstrijd van de Jeugdafdeling van HSV de Arnoud gevist. Plaats van handeling was dit keer de Leidsevaart nabij de oude waterzuivering. De weersomstandigheden waren redelijk deze avond; het was droog en er stond een zwak windje...

Helaas is de vis nog niet echt ‘los’ in de Leidsevaart, toch werd er door bijna iedereen één of meerdere vissen gevangen.

De beste van de A-groep was deze avond Dave Houdijk, met een vangst van 116 cm komt hij weer een stuk dichterbij de nummer 2 in het klassement. Deze nummer 2, Daan de Kan, wist maar één vis van 16 cm te vangen. Koploper Jordi van Denzen deed ook weer netjes mee, met een vangst van 103 cm verstevigde hij z’n koppositie. Buiten de top drie deed Daan Vink (foto) goede zaken voor het klassement, met een vangst van 72 cm stijgt hij van plaats 6 naar 5. De top drie na vijf wedstrijden in de A-groep is als volgt:

Groep A:
1. Jordi van Denzen    682 cm
2. Daan de Kan          507 cm
3. Dave Houdijk          444 cm

De dagwinnaar kwam vandaag uit de B-groep. Met een vangst van 175 cm komt Jimmy Rodenburg steeds dichter in de buurt van de huidige top drie. De koploper Melvin Derksen blijft het maar goed doen, met zijn vangst van 157 cm loopt hij zelfs weer iets uit op de nummer 2 zijn neefje Lars Derksen. Laatst genoemde wist toch ook weer een keurige 121 cm bij elkaar te vissen. Mike Zuidhoek steeg door zijn vangst van 63 cm een plekje op de ranglijst naar plaats 6, dit gaat ten koste van Femke van Denzen, die 52 cm wist te vangen. De top drie in de B-groep is als volgt:

Groep B:
1. Melvin Derksen    1.166 cm
2. Lars Derksen        706 cm
3. Geert de Kan        546 cm

De volgende wedstrijd is zaterdag 23 juni en zal worden gevist in de Leidsevaart nabij de Waterzuivering. Dit is de strijd om het Jeugdkampioenschap van NWH en tevens de 6e competitiewedstrijd. De complete uitslagen zijn ook terug te vinden www.dearnoud.nl.