Datum: 01-07-2022 - 00:06
14
apr
'17

Koningsdag Fietstoertocht in Noordwijkerhout.

Natuurlijk is er ook dit jaar tijdens de Koningsdagfestiviteiten weer een mooie fietstoertocht uitgezet. Deze toertocht wordt door de Oranjeverenigingen van Noordwijkerhout, Sassenheim, Oegstgeest, Rijnsburg, Katwijk aan de Rijn, Katwijk aan Zee, Valkenburg en De Zilk....

georganiseerd. Het is een geweldige ontdekkingstocht door onze prachtige streek. Anders dan in andere jaren is er een lange route samengesteld met op diverse plekken mogelijkheden om de route in te korten. Deze zijn ook beschreven. Dit om tegemoet te komen aan de inmiddels in grote getale aanwezig zijnde E-bikes en natuurlijk ook voor de meer fanatiek fietsers onder ons die niet al te snel aan de borrel willen zitten!!

Let op want  anders dan u gewend bent is de inschrijving en start bij het gemeentehuis. Hier krijgt u een routebeschrijving en een consumptiebon. Deze consumptiebon is op een verrassingslocatie een versnapering waard! Meedoen levert zeker een  leuke middag en een mooie herinnering op.

Donateurs van de Oranjevereniging kunnen voor € 2,50 inschrijven. Mocht u nog geen donateur zijn bedraagt de inschrijving € 5,00. Voor ditzelfde bedrag kunt u overigens direct donateur worden!

Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.