Datum: 02-07-2020 - 15:27
09
apr
'17

Vandalen houden huis op De Dierenhoeve. (10 terrasstoelen verbrand) (foto's+filmpje)

Afgelopen nacht hebben vandalen weer eens flink huisgehouden op de Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve. Verschillende vernielingen hebben er plaatsgevonden en tien terrasstoelen zijn op het terrein naast de kinderboerderij in de brand gestoken en...

daar is helaas niets meer van overgebleven. De brandweer van Noordwijkerhout heeft vanochtend de restanten van de brand nog geblust. Het blijft toch iedere keer weer een triest gebeuren, deze helaas regelmatig voorkomende vernielingen en inbraken op het Bavo-terrein bij zowel de Zorg- en Kinderboerderij de Dierenhoeve als bij het clubhuis van Carnavalsvereniging De Keiebijters.

De vele vrijwilligers van beide verenigingen kunnen iedere keer maar weer aan de slag om de boel op te knappen en dan ook nog eens de extra kosten die dit allemaal met zich meebrengt. "Blijf toch met je handen van andermans spullen af" vragen de vrijwilligers en bezoekers van de Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve aan de vandalen.

De politie heeft de zaak in onderzoek genomen. Heeft u informatie over deze vernielingen die de politie kan helpen bij ons onderzoek, verzoeken wij u contact op te nemen met ons middels het algemeen telefoonnummer 09008844. (RM)

Klik hier voor het filmpje.


Foto's en filmpje PR.