Datum: 05-07-2022 - 02:54
11
apr
'17

Bingo-speciaal voor senioren voor de 50ste verjaardag van Koning Willem Alexander.

Bingo-speciaal in Munnekeweij en Puyckendam ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Koning Willem Alexander. Op donderdag 27 april gaan om 14.00 uur in het Ontmoetingscentrum van Puyckendam de ballen voor de bingo gaan rollen. Als extraatje, omdat onze...

Koning de 50-jarige leeftijd bereikt, spelen we in de pauze een Pub-quiz met leuke prijzen. Samen met de vrijwilligers van de SOF, die voor een hapje en een drankje zorgen, wordt u weer enkele uren vermaakt. De Oranjevereniging biedt u de koffie/thee met wat lekkers en een drankje met een hapje aan.

Inwoners van Noordwijkerhout van 60 jaar en ouder zijn van harte welkom. De entree voor deze geheel verzorgde middag, inclusief bingo en quiz bedraagt € 5,00. De zaal is open vanaf 13.30 uur.
Voor de leukst in oranje verklede deelnemer is er een extra prijs.

Op woensdag 26 april gaan in Topaz Munnekeweij gaan de bingoballen rollen op de gezellige Koningsmiddach. Iedereen vanaf 60 jaar  is om 14.15 uur welkom in de tuinkamer van Munnekeweij voor een gezellige OranjeBingo. Omdat onze koning dit jaar 50 wordt, is er speciaal voor deze middag live muziek.

Tussen de bingorondes door verzorgen de ‘Vrolijke Muzikanten’ liedjes die we met zijn allen kunnen meezingen. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd. Trekt u ook iets oranjes aan? De leukste oranje verklede deelnemer wint een prijs! Let op: vol is vol. Kosten € 5,00 per persoon.

Tekst en Foto's Oranje Vereniging Noordwijkerhout.