Datum: 06-06-2023 - 07:32
08
apr
'17

Geslaagde fancy fair Prinsenhof school. (foto's)

De fancy fair op de Prinsenhofschool trok op vrijdagmiddag 7 april heel veel bezoekers, waarbij iedereen welkom was om het 100-jarige schoolgebouw ook weer eens van binnen te bekijken. NoVaTo had daarvoor een leuke foto-tentoonstelling ingericht in de gang van de school...

Tegelijkertijd kon men snuffelen langs de vele kraampjes met mooie eigen gemaakte fabricaten, heel veel spelletjes spelen, een gokje te wagen bij het Rad van Fortuin en genieten van al het lekkers op het horecaplein.

De organisatie had ook een wedstrijd uitgeschreven van 'Wie bakt de mooiste en lekkerste taart van de Prinsenhof', de echte kenner Ad van Eeden zat in de jury en beoordeelde na heel veel proeven dat Maud Garritsen de mooiste en lekkerste taart had gebakken. Alle taarten werden na afloop van de fancy fair naar de Munnekeweij gebracht, om de bewoners met al dit lekkers eens extra te verwennen. (zie foto's Nirwana Duivenvoorde)

Aan het einde van de fancy fair was er een kunstveiling waarbij schilderijen van leerlingen onder de hamer gingen, de veiling bracht uiteindelijk € 230,- op. Juf Marion had haar gewonnen VVSB voetbalshirt, dat gesigneerd was door VVSB 1, ook nog in de veiling gegooid. Annemarie Oor heeft na een lange bieding voor € 70,- het voetbalshirt in haar bezit gekregen.

De totale opbrengst, die later deze week bekend wordt gemaakt, van de nu al geslaagde fancy fair, is voor de jongeren én de ouderen van Noordwijkerhout. De ene helft gaat naar het opknappen van het schoolplein en onder het motto de 'jongeren helpen de ouderen' gaat de andere helft naar de activiteitenbegeleiding van Topaz Munnekeweij.

Foto's BON. Foto's Munnekeweij Nirwana Duivenvoorde.