Datum: 06-07-2022 - 12:22
07
apr
'17

Lezing over 'kruiden' bij 'de Kletskop'.

Op 19 april organiseren we een bijzondere middag waar we van alles horen en zien wat met kruiden te maken heeft. We hebben Renee van Houten gevraagd om een lezing te geven en hij komt vertellen over hoe belangrijk Noordwijk vroeger was vanwege de vele kruiden...

die er groeiden. En hij vertelt hoe we die kruiden kunnen toepassen in ons leven. Na de pauze heeft hij nog een boeiend verhaal over de geschiedenis van de gapers die vroeger boven de deuren hingen bij de drogisterijen. Hij praat dit aan elkaar met behulp van mooie foto’s op het beeldscherm.

Na afloop kunt u dhr. van Houten vragen stellen over van alles wat met dit onderwerp te maken heeft. Het beloofd weer een mooie middag te worden! Deze middag wordt gehouden in het Victorhuis nabij de St. Victorkerk in Noordwijkerhout en is vrij toegankelijk.

Van te voren aanmelden is wel erg fijn, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er komen.

 

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot dan!!!
De dames van de Kletskop.