08
apr
'17

Koffie+ ochtend in de bibliotheek: Schrijven in de voetsporen van uw favorieten.

Tijdens de Koffie+ is Dorothée Albers van 'De woordwaterval' uitgenodigd om workshops te geven voor creatief schrijven. Schrijft u wel eens wat en vindt u het leuk om daar losser in te worden, zit u vast en wilt geïnspireerd worden? Of heeft u geen schrijfervaring...

en vind u het leuk om wat te leren? Neem deel aan de workshop Creatief Schrijven. De workshops zijn vier keer tijdens de tweewekelijks koffie-ochtend in de bibliotheek. Het thema van deze schrijfochtenden is ‘inspiratiebronnen’.

Wie zijn de schrijvers - van romans en korte verhalen -, dichters, columnisten en essayisten die u graag leest, die u meeslepen, verrassen, nieuwe inzichten bieden? Welke boeken herleest u graag omdat ze u veel te bieden hebben?

Aan de hand van tot de verbeelding sprekende oefeningen treedt u in de voetsporen deze inspiratiebronnen. Heeft u er te veel, of misschien geen één, geen probleem.

Deze schrijvers en meer komen in ieder geval aan bod: Stefan Bollman, Kristien Hemmerechts, Nicole Krauss, Julian Barnes, Maartje Wortel, Lydia Davis, Doeschka Meijssing, Judith Herzberg, Ester Naomi Perquin, Frank Westerman, Esther Gerritsen, Bas Heijne, Joke Hermsen. Kortom, stof genoeg.

Voor deze ochtenden heeft u geen schrijfervaring nodig. Dorothée Albers neemt u mee aan de hand, en aan het einde van de ochtend zult u versteld staan wat u op papier heeft gezet. Het is geen must aan alle vier de workshops deel te nemen. U kunt ook één of twee keer meedoen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Datum: 20 april - 6 juli - 19 oktober en 16 november 2017.
Aanvang: de koffie staat klaar vanaf 10:15 uur, we beginnen om 10:30 uur. De toegang is gratis.
Locatie: Bibliotheek Bollenstreek Herenweg 2 2211 CC Noordwijkerhout.

 


Tekst Bibliotheek Bollenstreek en foto BON.