Datum: 03-06-2023 - 02:48
08
apr
'17

Sponsorloop en Fancy Fair Egelantier school een groot succes. (foto's)

Op donderdag 6 april vond er al een sponsorloop plaats op het terrein van VV Van Nispen (zie foto's), waarbij de opbrengst opgeteld zou worden bij het totaal resultaat van de Fancy Fair die werd gehouden op vrijdag 7 april. De school was in een feeststemming en kon...

zich opnieuw gelukkig prijzen met een grote opkomst. Op een zonnig schoolplein stond een enorm springkussen en kon men geregeld een ritje maken met de Zilker Duinrandexpress. In de grote aula waren er gezellige zitjes geplaatst rondom het Rad van Avontuur, waarmee weer prachtige prijzen te winnen waren.

Ook de spelletjes in de verschillende lokalen trokken veel kinderen en ouders. De baksels binnen in het restaurant en de patat bij het kraampje op het schoolplein, waren weer overheerlijk en de bloemenstal zag er kleurrijk uit.

De poppendokter hield ook dit jaar weer een spreekuur in de Egelantier en veel kinderen brachten hun zieke knuffel of pop voor een deskundig onderzoek. Verder was er nog een bingo, de kinderen werden geschminkt en konden ze een heuse tattoo laten zetten.

Aan eind van de dag kon de organisatie melden dat de sponsorloop en de fancy fair dit jaar maar liefst € 6070,- had opgebracht (in 2016 was dat € 5300,-) Deze mooie opbrengst gaat men besteden aan het ICT project voor eigen school en het andere deel gaat naar het goede doel van Stichting Hartekind.

De organisatie wil alle sponsoren en de gulle gevers voor het Rad van Avontuur en de hulpvaardige ouders en kinderen bedanken voor hun inzet.

Foto's BON.

{gallery}13048{/gallery}