Datum: 11-08-2020 - 03:30
05
apr
'17

Scouting Bosgeest op zoek naar spullen.

Dit jaar organiseert de groep alweer de 56e Koningsmarkt. Met de opbrengst wordt het onderhoud van het clubhuis betaald. Zodat we de contributie voor alle leden laag kunnen houden en nog leukere activiteiten voor de Noordwijkerhoutse jeugd kunnen organiseren...

Voor meer informatie over de groep of de Koningsmarkt kunt u kijken op onze website: www.bosgeest.nl. De voorbereidingen zijn alweer geruime tijd begonnen! Elke zaterdagochtend vanaf 10:00 uur staan er vrijwilligers klaar om de spullen bij u thuis op te halen.

Dus heeft u nog wat spullen in de kast/zolder/schuur of in de garage staan? Neemt u dan gerust contact via 0252-373625. Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zelf spullen brengen is uiteraard ook mogelijk op maandag tussen 19:00 en 21:00 uur en elke zaterdag tussen 11:00 en 15:00 uur aan de v/d Weijdenlaan 2b.

Het zonnetje schijnt weer en de bloemen komen weer tevoorschijn het is dus weer tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak! Al uw overbodige spullen kunt u dan gelijk doneren aan Scouting Bosgeest. De  groep is namelijk op zoek naar verkoopbare spullen voor hun Koningsmarkt!

Tekst en Foto Scouting Bosgeest