04
apr
'17

Burgernet melding: insluiping woning Havendwarsstraat.

De politie doet onderzoek naar een insluiping in Noordwijkerhout. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraak. De insluiping is gepleegd op dinsdag 4 april 2017 tussen 03:00 uur en 03:10 uur in de omgeving...

van Havendwarsstraat te Noordwijkerhout. Het signalement van de verdachte: slank postuur, met donkere kleding. De insluiper is via de afgesloten achterdeur de woning binnengekomen. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van de Havendwarsstraat / Van 't Haaffstraat gevlucht.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
*Rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
*Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
*Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
*Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
*Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop.
*Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112.

Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.