Datum: 19-09-2020 - 17:39
04
apr
'17

Open Golfdag op zaterdag 8 april Tespelduyn.

Tijdens de Open Golfdag op 8 april zet Golfbaan Tespelduyn van 11.00 tot 17.00 uur haar deuren weer open voor iedereen die de golfsport een keer kosteloos wil uitproberen. De open dag is er voor iedereen de willen ervaren hoe leuk het is om tegen een balletje te slaan...

in een prachtige omgeving, waarbij de spelsituatie altijd anders is.

‘Ik neem je mee!’
Iedereen ziet wel een beetje op tegen die eerste keer alleen naar een sportclub gaan, dat geldt ook voor de golfbaan. Het thema van deze open dag is dan ook ‘ik neem je mee!’

Waarom iemand meenemen naar een golfbaan?
Iedereen die golft kent het gevoel van die ene perfecte bal slaan, maar ook het gevoel van er even tussenuit zijn, zijn of haar spel mentaal of technisch verbeteren, alleen of met elkaar, ongeacht leeftijd en niveau. De Open Golfdag is hiervoor de ideale start om laagdrempelig iemand mee te nemen om ook dit gevoel te ervaren.

Op 8 april laat Golfbaan Tespelduyn volwassenen en kinderen kennis maken met de golfsport. Er is meer dan alleen golf, het is een unieke beleving waarbij plezier en vermaak centraal staan. Golf is geschikt voor iedereen, voor de ambitieuze golfers tot degene die nog nooit een golfclub hebben aangeraakt.

Er zullen onder meer gratis rondleidingen, kennismakingslessen en wedstrijdjes worden georganiseerd en het is dus ook een dag voor jong en oud. Inschrijven voor de gratis kennismakingslessen kan, maar is niet verplicht. Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.tespelduyn.nl.

Tekst en foto Golfbaan Tespelduyn.