Datum: 19-04-2021 - 10:58
29
mrt
'17

Prijsuitreiking wintercompetitie Tennisvereniging De Boekhorst.

Op zondag 26 maart heeft de prijsuitreiking plaats gevonden van de zondag wintercompetitie in Tenniscentrum Frijlink te Noordwijkerhout. Dit grootste indoor tennistoernooi van de Duin- en Bollenstreek wordt elk winter seizoen georganiseerd door TV de Boekhorst...

en Tennis Centrum Frijlink. Het afgelopen winterseizoen hebben een record aantal tennissers en tennissters mee gedaan met dit sportieve en gezellige toernooi. Dit winterseizoen hadden 442 inschrijvende tennissers en tennissters zich in geschreven voor dit indoor tennistoernooi.

Vanaf oktober tot en maart worden de tennispartijen gespeeld in het tenniscentrum Frijlink aan de ’s-Gravendamseweg te Noordwijkerhout. Na de sportieve inspanningen worden de wedstrijden altijd nog onder het genot van een drankje en een hapje aan de bar besproken.

Tijdens de prijsuitreiking werden eerste en tweede in hun poule in het zonnetje gezet. Zij ontvingen naast het bloemetje allemaal  het fel begeerde Frijlink tennisvest. Ook werd de wedstrijdleiding bedankt voor het uitstekend organiseren van dit grootte tennistoernooi en nodigde een ieder van harte uit om zich weer in te schrijven voor de editie 2017-2018.

 

Belangstellende tennisspelers en speelsters kunnen zich inschrijven via www.toernooi.nl.

Tekst en foto TV De Boekhorst.