Datum: 09-08-2022 - 01:28
26
mrt
'17

'Oude koeien uit de sloot halen' op gezellige BAVO 5 reünie.

Volgens Willem Jansen en Hans Keijzers werd het wel eens tijd voor een leuke reünie van de oud-spelers, scheidsrechters ect. van het al jaren gezellige team van het vijfde van VVSB of beter gezegd BAVO 5. De respons op de uitnodiging van Willem en Hans was groot en...

daarom was het op zaterdagmiddag/avond 25 maart gezellig druk in Café Restaurant De Ruigenhoek. De organisatie had ook de huidige selectie van BAVO 5 (van o.a. shirtsponsor Blik Op Noordwijkerhout) uitgenodigd en zij waren dan ook met een grote delegatie aanwezig.

De redactie van BON ontdekte veel oud-Noordwijkerhoutse coryfeeën tussen reünisten zoals, Piet Broekhof, Kees Bron, Rinus Adriaanse, Hans Keijzers, Willem Jansen, Nico Geerlings, Jaap Beunder, Aart de Jong, Leo Geerlings, Gerard Heemskerk en nog veel meer.

Hans en Willem haalden in hun uitgebreide toespraken veel 'oude koeien uit de sloot'.  Met het wellicht iets wat aangedikte maar wel humoristische verhalen, werd het de redactie duidelijk dat er in al die jaren tijdens en na de wedstrijden iets meer gebeurde dan alleen maar een gewoon partijtje voetballen.

Die anekdotes laten we maar voor de zekerheid waar ze horen en dat is op de reünie van oud-spelers van BAVO 5, die overigens vroeger ook de bijnaam hadden van 'spelen of staken'.

Op dit moment gaat het met de huidige BAVO 5 heel goed in de competitie, ze staan stevig bovenaan (zie laatste foto) en maken ze goede kans om kampioen te worden. Als mede shirtsponsor houden we u natuurlijk op de hoogte wanneer de kampioenschaal echt in het zicht komt.

Verder werd het ook bij deze reünie, zoals al jaren gebruikelijk na de wedstrijden van BAVO 5, een heel gezellig latertje.....

Foto's BON, laatste 3 PR.