Datum: 01-10-2023 - 17:44
25
mrt
'17

Burgernet melding: Vrouw vermist. (vrouw in goede gezondheid aangetroffen)

De politie onderzoekt een vermissing van een vrouw in de buurt van Zeeburg/Centrum. De vrouw wordt vermist sinds 24-3-2017 omstreeks 22.00 uur. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze vermissing...

Signalement: De vrouw is tussen de 25 en 29 jaar, 1,60 lang. Gedrongen postuur en heeft zwart of donder kort haar. Gekleed in een groen bomberjack met een lichtkleurig t-shirt met een rode print. Donkere joggingbroek met een print. Zwarte laarzen (kisten) voorzien van kleurige veters. Heuptas met afbeelding van een dier.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
• Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
• Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
• Kennis van getuigen die dit delict hebben waargenomen?
• Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Update 25-03-2017 15.10 uur:
Naar aanleiding van een oproep ivm een vermissing, heeft de politie op 25 maart een onderzoek ingesteld. De vrouw werd vermist sinds 24 maart 22.00 uur vanaf de Duinrand te Noordwijkerhout en werd er een Burgernet-actie gestart.

Naar aanleiding van de Burgernet melding kwamen bij de politie meerdere reacties binnen. Dankzij deze reacties is de vermiste vrouw in goede gezondheid teruggevonden. Dank u wel voor het uitkijken.