Datum: 10-08-2020 - 07:52
27
mrt
'17

Golf Koningsdag 2017 op Golfbaan Tespelduyn.

Dit jaar wordt alweer het 14de Noordwijkerhouts Golfkampioenschap van de Oranjevereniging Noordwijkerhout georganiseerd. Een spannende en uitdagende wedstrijd voor ervaren en minder ervaren golfers, waarbij niet alleen de individuele prestatie telt maar ook de gezelligheid...

En een feestelijke Oranjesfeer mag op deze dag natuurlijk niet ontbreken. Ook dit jaar spelen we om de Super Trio Bokaal welke gesponsord wordt door Gildeslager Klein aan de vd Weijdenlaan, Entree Vert B.V. en Warmerdam Spoelbedrijf.

Het golfkampioenschap vindt plaats op donderdag 27 april 2017. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten meespelen zal er een ochtend- en een middagprogramma zijn. De ochtendflights lopen van 9.30 tot 12.30uur en de middagflights van 13.30 tot 16.30 uur.

Op basis van inschrijvingen wordt er een passende indeling gemaakt over het ochtend- en middagprogramma. Hierbij wordt eerst rekening gehouden met de sponsors, Vrienden van Oranje en de donateurs van de Oranjevereniging.

De 18 unieke, spannende en uitdagende holes hebben een lengte van 50 tot 180 meter en bevatten ludieke en spannende hindernissen. De wedstrijdvorm zal dit jaar wederom Stableford zijn, wat betekent dat iedereen een eerlijke handicapverrekening mee zal krijgen.

Deelnemers dienen in bezit te zijn van een CHP 54 of baanpermissie Tespelduyn. De inschrijving start op zaterdag 25 maart en sluit op woensdag 19 april. Deze inschrijving staat tot 9 april open voor donateurs en inwoners van Noordwijkerhout.

Na 9 april zal de inschrijving open komen te staan voor alle golfliefhebbers. Inschrijven kan uitsluitend via de website van de Oranjevereniging, www.ovnwh.nl   

Op maandagavond 24 april tussen 19.00 en 20.30 uur kunnen deelnemers de scorekaart ophalen bij de Oranjevereniging in ’t Landhuys van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. U ontvangt van Tespelduyn speciaal voor deze avond vrije toegang op het Tespelduyn Training Centre om uw swing en golfvaardigheden te oefenen.

Uiteraard zal Golfbaan Tespelduyn dit evenement weer op een voortreffelijke manier verzorgen, met voldoende ruimte voor een gezellig onderonsje en een hapje en drankje. Tevens is er de mogelijkheid na afloop van de prijsuitreiking gezellig te blijven dineren.

 

Het inschrijfgeld bedraagt voor Vrienden van Oranje en donateurs van de Oranjevereniging € 15,00 en niet-donateurs € 20,00. Aanmelden als donateur van de Oranjevereniging, voor € 5,00 of meer, is bij inschrijving vanzelfsprekend mogelijk!

Tekst OV NWH - Foto PR