23
mrt
'17

Nieuwe verkoopkar voor Zorgboerderij Raamwerk.

Met dank aan twee fantastische sponsoren heeft de Zorgboerderij sinds kort een nieuwe verkoopkar. Met deze bakfiets gaan de cliënten van Raamwerk twee keer in de week langs de deuren in de wijk Zeeburg in Noordwijkerhout. Ze verkopen onder andere zelfgekweekte...

biologische groenten, versgebakken koekjes en zelfgemaakte cadeautjes. Ook minder mobiele buurtbewoners en bewoners die geen tijd of zin hebben om naar de boerderijwinkel te komen, kunnen op die manier toch van onze producten genieten. En de cliënten van Raamwerk leren er veel van; van omgaan met klanten, tot rekenen en zichzelf presenteren.

Komt de verkoopkar niet bij u in de wijk? Kom dan eens kijken in de boerderijwinkel en de theestal! Op de Zorgboerderij werken ongeveer 35 cliënten van Raamwerk. Zij doen veel verschillende klussen, zoals het verzorgen van de dieren, onderhouden van de tuinen, kweken van groenten, opknappen van meubels en het kappen van hout. Een deel van de cliënten werkt in de boerderijwinkel en de theestal, die zich allebei bevinden in de Zorgboerderij, of gaan op pad met de verkoopkar.

Boerderijwinkel
Leuk als u zelf een kijkje komt nemen in de boerderijwinkel. Dat kan van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 16.00 uur. In de winkel kunt u onder andere zelfgekweekte verse groenten en leuke cadeautjes kopen.

Theestal
In de theestal kunt u tegen een vergoeding gezellig een kopje thee of koffie drinken met een heerlijk stukje gebak. 'Wij leren het u naar de zin te maken' is hier onze slogan. De openingstijden van de theestal zijn: In maart en april: op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. In juli en augustus: van maandag tot en met vrijdag van 10.00-16.00 uur.

Tekst Raamwerk - foto Katja Pijnaker.