Datum: 25-06-2022 - 15:21
21
mrt
'17

Beleef met Toneelverenigingen ODI en HTIOS De Momenten.

Dit weekend, vrijdag 24 en zaterdag 25 maart, treden Toneelvereniging ODI (Noordwijkerhout) en Toneelvereniging HTIOS (Noordwijk) op met het toneelstuk ‘De Momenten’. Ella, Peter en Saskia zijn al jaren vrienden. Op een dag ontmoeten zij elkaar in het park...

Alhoewel dit niks bijzonders is zal deze dag toch heel bijzonder worden. Zij komen in dit park namelijk opeens hun jongere versie tegen. En de jonge Ella, Peter en Saskia staan op het punt om belangrijke beslissingen te nemen die invloed zullen hebben op de rest van hun leven.

Zullen de oudere vrienden proberen om ze te helpen bij het maken van de juiste beslissingen? Of komt wijsheid helemaal niet met de jaren? Moet je het verleden wel willen veranderen? Of waren sommige situaties onvermijdelijk? Het mooie toneelstuk zet bezoekers aan het denken over de keuzes die zij in het leven gemaakt hebben.

Wellicht kijkt uzelf weleens terug op bepaalde momenten in uw leven die anders hadden moeten lopen. Maar misschien bent u wel helemaal tevreden met hoe alles is uitgepakt. Hoe dan ook: ‘De Momenten’ is een bijzonder en uniek toneelstuk waar u zeker een avond van zult genieten.

Data en kosten

De Momenten kunt u beleven op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart in De Schelft in Noordwijkerhout of op vrijdag 7 en zaterdag 8 april in de Muze in Noordwijk. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, maar de zalen zijn open vanaf 19.30 uur. Kaartjes voor De Schelft kosten 8 euro en kunt u verkrijgen op de volgende verkoopadressen.

Verkoopadressen Noordwijkerhout: Suzanne’s Feestshop en Wagenaar & Van Halem. In De Zilk bij M-kappers en in Hillegom bij drogisterij Letschert. Kaarten voor De Muze kosten 10 euro en deze kunt u verkrijgen aan de kassa of via de website van de Muze.

Donateurs en sponsoren van beide verenigingen hebben vrije keuze in kaartjes voor de locaties waar gespeeld wordt. Donateurs en sponsoren van ODI kunnen kaartjes voor De Muze ook reserveren via de website van ODI: www.toneelverenigingodi.nl.

Tekst en foto Toneelvereniging ODI en HTIOS.