Datum: 19-05-2022 - 04:38
20
mrt
'17

Musical 'Sint Jozef de timmerman' en Jeanette van den Berg winnares Jozefdrive. (foto's)

Zondag 19 maart was er in de Jozefkerk de Musical 'Sint Jozef de timmerman'. Een oud verhaal in een nieuw jasje gestoken door verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda. Zij konden het boeiend vertellen en zingen. Oude liedjes met nieuwe...

teksten en veel nieuwe liedjes uit musicals met eigen teksten. Na de musical was er gezellig koffie drinken in de kerk. (zie foto's)

In de middag was er voor de 17e keer de Jozefdrive in de Maasgaarde. Het was er weer lekker druk en gezellig er werd geklaverjast om de Jozefhamer. Die ging dit jaar naar Jeanette van den Berg met 5797 punten (zie foto). Een 2e plaats was er voor Ruud Bussing 5392 punten en de 3e plaats ging naar Kees Warmerdam 5352 punten.

De gieter kreeg Gonny Keizer omdat ze wel 12 keer een natte gespeeld had. Een lekkere appeltaart, geschonken door koor Cadans, ging naar Fien Duivenvoorden omdat zij 3 pitten behaald had. En dan een lekker stukje zeep om te poedelen, de poedelprijs, die ging naar Mien Nederstigt omdat ze slechts 3305 punten had behaald.

Na het kaarten was er nog een loterij zodat velen toch met een leuke prijs naar huis gingen.

Tekst en foto  St. Jozef commissie.