Datum: 06-07-2022 - 11:54
17
mrt
'17

Creatieve middag bij 'de Kletskop'.

Op 22 maart organiseert 'de Kletskop' een creatieve middag. Op deze middag worden er verschillende workshops aangeboden, dus voor ieder wat wils. Wat is er allemaal te doen? U kunt kiezen voor het maken van een mooie pastel krijt tekening, wie maakt de mooiste tulp...

van Noordwijkerhout. Of een mandala workshop, hier gaat u zelf een mooie Mandala tekenen en inkleuren. En er is een vroege voorjaars-workshop, een mooie voorjaarskrans. Alle workshops zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Dus geef je snel op! Kortom een ontspannen en creatieve middag!

De creatieve middag wordt op woensdag 22 maart van 13.30 uur tot 16.00 uur, gehouden in het Victorhuis nabij de St. Victorkerk in Noordwijkerhout en is vrij toegankelijk. Van te voren aanmelden is wel erg fijn, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er komen. Tevens stellen we het erg op prijs als u aan geeft welke workshop u wilt gaan volgen ivm de inkopen!

 

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot dan!!!
De dames van de Kletskop.