Datum: 28-05-2023 - 05:39
16
mrt
'17

'Start met gezond bewegen' bij de opstapgroep van de NSL.

Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) start op zondag 26 maart met de jaarlijkse opstapgroepen voor sportief wandelen en hardlopen. Onder begeleiding van ervaren trainers word je 8 weken getraind met de nadruk op ontspanning en aandacht voor...

lenigheid en uithoudingsvermogen. Alle trainingen starten vanaf de Duindamseslag en zijn in het bos, door het duin en over het strand. Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, er wordt bij het begin begonnen.

Al meer dan 25 jaar organiseert de AV-NSL cursussen hardlopen en sportief wandelen. Deze cursussen zijn bedoeld voor iedereen van 16 jaar tot 60+ die (opnieuw) wil beginnen met hardlopen of sportief wandelen. Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie. Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, we beginnen bij het begin.

Sportief Wandelen is duidelijk anders dan een stukje wandelen. Het is voor iedereen die aan fitheid wil werken de ideale activiteit. Voor de begeleiding en verantwoorde trainingsopbouw biedt het net iets meer dan het 'gewone wandelen'. Sportief Wandelen betekent stevig doorwandelen in een tempo rond de 5 tot 7 kilometer per uur. Er moet nog altijd adem overblijven om een gesprekje te voeren.

Met ingang van zondag 26 maart 2017 starten we om  09.30 uur vanaf het  parkeerterrein aan de Duindamseslag. Iedere zondagochtend en donderdagavond (19.00 uur) is er training onder begeleiding van ervaren, gecertificeerde trainers. De training duurt acht weken en kost € 40,00. Uiteraard is er de mogelijkheid om daarna naar een vervolggroep te gaan maar dat is niet verplicht.

Meer informatie en/of opgeven kan via: www.av-nsl.nl. Wil je graag een trainer tevoren spreken? Neem dan contact op!
Hardlooptrainers:
Willy 06-44113410 of Peter 0252-411082
Sportief wandeltrainer:
Sharron 06-22710859