16
mrt
'17

Hakken, schilderen en klussen: NLdoet bij Scouting Bosgeest. (foto's)

Op zaterdag 11 maart vond NLdoet plaats. Zowel op het clubhuis in Noordwijkerhout als op het Scouting terrein in Baarn werden de handen uit de mouwen gestoken. In Noordwijkerhout werd er gewerkt in en aan het clubhuis. Schilder-, onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden...

werden uitgevoerd. Vrijwilligers, ouders, jeugdleden en wethouder Bielaards kwamen op bezoek en klusten er op los. Een stuk verderop, in Baarn, waren de scouts met hun ouders in de weer om het labelterrein begaanbaar te houden: de kampvuurkuil kan dit jaar weer gebruikt worden. Scouting Bosgeest bedankt iedereen die er voor gezorgd heeft dat deze NLdoet een succes was.

 

Op 27 april organiseert Scouting Bosgeest weer de Koningsmarkt rond de Witte Kerk. Heeft u spullen voor de markt? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0252-373625 voor het maken van een ophaal afspraak. Op www.bosgeest.nl kunt u zien wanneer u zelf uw spullen kunt brengen.

Tekst en foto's Scouting Bosgeest.