Datum: 19-04-2021 - 10:24
10
mrt
'17

80-jarige Hanny mept 63 tennisballen binnen de lijnen. (foto's)

Het was vrijdagochtend een genot om bij een heerlijk voorjaarszonnetje, een lekker balletje te slaan op het tennispark van TV De Boekhorst. De tennislessen voor 55-plussers, onder leiding van Heleen vd Berg en Jack Edelaar, worden al een paar jaar druk bezocht. Binnenkort...

kunnen sportievelingen, die graag eens een balletje willen slaan, zich inschrijven voor een nieuwe serie tennislessen en natuurlijk na afloop gezellig met elkaar een bakkie koffie doen.

Maar vrijdagmorgen viel er wat te vieren en werd Hanny Verschoor uit Lisse, voor haar 80ste verjaardag, letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Hanny is 3 jaar geleden bij het team van 55-plussers komen tennissen en is zelfs daarna een fervent lid geworden van TV De Boekhorst. Ze is wekelijks 3-4 dagen actief op de baan en altijd even fanatiek.

Heleen en Jack hadden voor Hanny een ludieke sportieve actie bedacht, na de training kreeg Hanny 80 tennisballen op haar afgevuurd en hierbij was men benieuwd hoeveel zij er over het net en binnen de lijnen zou slaan. Duidelijk werd wel dat Hanny ondanks haar respectabele leeftijd zich niet zomaar uit het tennisveld liet slaan.

Van de 80 ballen sloeg Hanny er maar liefst 63 uitstekend terug en een groot applaus viel haar na deze prestatie ten deel van haar teamgenoten en trainers. Op het terras werd Hanny flink toegezongen met het 'Lang zal ze leven' en was er een bos bloemen van haar teamgenoten en eentje van de tennisvereniging.

Deze sportieve en gezellige ochtend werd zoals altijd afgesloten met een lekker bakkie koffie. Meer informatie kunt u krijgen via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of u belt naar 06-54246728 (Jack Edelaar) of naar 06-29219105 (Heleen van den Berg).

Foto's BON.