Datum: 16-08-2022 - 06:30
08
mrt
'17

Kennismaken met Twirlen en 5 gratis lessen bij St. Jeanne d’Arc.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij op voor twirl trainingen in het verenigingsgebouw van St. Jeanne d'Arc 'de Parade'. Geef je dus snel op via de mail of print de flyer uit (klik hier) en vul deze in. Je krijgt een baton in bruikleen van de vereniging en je kan dan zelfs 5x gratis kennismaken...

Muziek en Sport.
Door het jaar heen doen wij met ons muziekcorps vele optredens als majorette. Zoals met koningsdag, lampionnenoptocht, palmpaasintocht, sinterklaasintocht en de bloemencorso.

Daarnaast beoefenen wij de sport twirlen. Bij ons heb je mogelijkheid om als solist deel te nemen en als team. Jaarlijks doen wij mee aan 4 wedstrijden, waarvan er 1 in de Schelft wordt georganiseerd.  

Wij geven de 5 gratis lessen vanaf donderdagmiddag 9 maart van 17.00-18.00 uur. O.l.v. onze gediplomeerde docent Mirella Walen zullen zij basistechnieken leren en kennis maken met pompons en de Baton.

Aansluitend zijn er nog 4 gratis lessen te volgen op 16, 23 en 30 maart en 6 april. De 5 gratis lessen zijn voor alle kinderen vanaf 6 jaar, die interesse hebben in deze batonsport.

Try-Out twirl optreden in de Schelft.
Op vrijdag 7 april van 19.00-20.00 geven onze wedstrijdteams en solisten een optrede in de Schelft. Ook zullen de nieuwe leerlingen van twirlkids een klein optrede laten zien.

De try-out laat u zien wat de kinderen in de 5 lessen hebben geleerd. Voor dit optrede zullen wij de kleding en de make-up verzorgen. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.stjeannedarc.nl. Voor vragen en aanmeldingen kunt u ons een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.