Datum: 01-06-2023 - 16:42
07
mrt
'17

Zondag 19 maart Halfvasten-wandeling, de leukste wandeling in de vastentijd!

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De sportcoach zorgt voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling. De Carnavalsverenigingen in Noordwijkerhout...

zetten op een ludieke wijze bewegen op de agenda.

Noordwijkerhout in Beweging, Carnavalsvereniging De Keiebijters en Av-NSL organiseren de 3e editie Halfvasten-wandeling, een wandeling in de periode tussen Carnaval en Pasen.

Av-NSL heeft de route uitgezet in en om Noordwijkerhout, een afstand van 5 km voor recreanten, deze is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en een afstand van 10 km voor gevorderden.

De tocht is dit jaar op zondag 19 maart, bijna op de helft tussen Carnaval en Pasen en start om 11.11 uur. Gezellig mee wandelen en samenzijn is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. U komt toch ook!

10:45 uur
Welkom met een heerlijk kopje koffie in de Keiebijters verenigingsruimte Langevelderweg 27 Noordwijkerhout (voormalige keuken van BAVO Hoofdgebouw).

11:11 uur
Start Halfvasten-wandeling met een gezamenlijke opwarming, samen met de dansmariekes warmt u uw spieren goed op, zodat u lekker losjes de wandeling kan beginnen.

De Carnavalsverenigingen Keiebijters, Kaninefaaten, Duinknijnen, Tulpkabouters en Av-NSL staan op de route met stempelposten, muzikaal is er begeleiding van De Keietoeters. Laat u verrassen, zij maken er weer een feestje van.

Na afloop is er Ski - Hut afterparty met soep en broodjes, een gezellig samenzijn in de verenigingsruimte van de Keiebijters, hierbij zijn ook alle toeschouwers welkom.

 

Met sportieve groet,

 

 

 

Noordwijkerhout in Beweging, Carnavalsvereniging  De Keiebijters, Av-NSL