Datum: 17-10-2021 - 21:20
07
mrt
'17

Judovereniging Noordwijkerhout neemt afscheid van voorzitter Leo van der Zon.(foto's)

In januari heeft Judovereniging Noordwijkerhout het 50-jarig jubileum gevierd, hierbij heeft de voorzitter Leo van der Zon aangegeven dat hij in maart 2017 het voorzitterschap na 35 jaar zou gaan leggen. Maandag 6 maart tijdens de algemene ledenvergadering heeft Leo...

afscheid genomen als voorzitter van Judovereniging Noordwijkerhout.

In de Dojo van de Regenboogschool waren vele Judoka’s aanwezig om een 'erehaag' te vormen voor Leo. Leo heeft al langere tijd aangegeven tot en met het 50-jarig jubileum te blijven en daarna te stoppen.

Leo is 50 jaar betrokken geweest bij Judovereniging Noordwijkerhout. Eerst als lid en in 1979 is hij toegetreden tot het bestuur als secretaris. Drie jaar later is hij voorzitter geworden en dat heeft hij dus nu 35 jaar gedaan.

Helaas gaat hij zijn judokluppie (zoals hij het zelf schrijft) nu toch echt verlaten. Dat is ook de reden dat hij tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 6 maart benoemd is tot erelid van Judovereniging Noordwijkerhout.

Leo namens alle leden, (oud) bestuursleden, trainers en iedereen die iets met Judovereniging Noordwijkerhout te maken heeft gehad, dank je wel voor je enorme inzet en tijd die je in de vereniging gestoken hebt.

Tekst Judovereniging NWH. Foto's BON, laatste foto PR.