Datum: 05-07-2022 - 01:38
02
mrt
'17

Jongerenkoor JOY viert 10-jarig bestaan met 'Sing a song with JOY'.

Jongerenkoor JOY viert dit jaar het 10-jarig bestaan. JOY is een gezellig clubje jongeren die een passie voor zingen delen. Ze repeteren iedere woensdagavond en hebben een hoop lol. Naast het verzorgen van vieringen in de kerk, treedt men ook graag op buiten de kerk....

In het verleden hebben zij meegedaan aan verschillende korenfestivals. Dat was b.v. in de Doelen van Rotterdam, maar ook iedere jaar weer het Korenfestival in Rijsbergen. In december hebben ze meegedaan bij een kerstconcert van Echo der Duinen in Noordwijk en in februari stonden zij nog op de planken tijdens het open podium in de Muze te Noordwijk.

De dirigent is Noerman Ebicilio, die al 4 jaar met veel passie en toewijding op een professionele wijze met JOY werkt. Hij zoekt naar liederen die goed bij de jongeren aansluiten zodat het plezier in het zingen en de gezelligheid bij JOY centraal staat. Ze horen niet voor niets ouders zeggen, 'mijn kind komt altijd zingend thuis na de repetities'.

Het 10-jarig bestaan wil het koor gaan vieren met een 'Sing a song with JOY'. Jongerenkoor JOY nodigt daarom jongeren in de leeftijd 11 tot 22 jaar uit om in de feestmaand maart, samen met JOY te zingen (op projectbasis).

Wat bieden wij jou?
• drie leuke repetities met leeftijdsgenoten.
• met een leuk repertoire.
• lekker zingen met professionele begeleiding.
• gezellige zaterdagavond met eten en drinken in de Maasgarde.
• dit allemaal gratis!

Het lijkt ons leuk om 25 maart a.s. met een groot koor te zingen, te vieren en te lachen. Kortom er samen een gezellig feest van maken. Neem je vriendin of vriend mee en kom de sfeer proeven bij JOY. Ben je nieuwsgierig geworden kom dan woensdag 8 maart naar de repetitie.

Het gaat om de volgende data:
• Woensdag 8 maart repetitie in de Victorkerk, 18.30 uur tot 20.00 uur
• Woensdag 15 maart repetitie in de Maasgaarde, 18.30 uur tot 20.00 uur
• Woensdag 22 maart repetitie in de Victorkerk, 18.30 uur tot 20.00 uur
• Zaterdag 25 maart v.a. 17.00 uur samen een hapje eten, viering in de Jozefkerk en aansluitend gezellig samen zijn in de Maasgaarde.

Voorwaarde: minimaal twee repetities meezingen. We hopen op 25 maart met een groot koor ons feest te vieren.

Tekst en foto's Jongerenkoor JOY.