Datum: 17-01-2022 - 12:12
02
mrt
'17

Scouting St. Jozef/Emerentiana verkoopt Tête-à-tête.

Scouting St. Jozef/ Emerentiana gaat langs de deuren voor het aanstaande zomerkamp. Vorig jaar heeft de groep een nieuwe actie opgestart en dit was een groot succes. De leukste scoutinggroep van Noordwijkerhout gaat door met verkopen van de kleine narcissen...

oftewel Tête-à-tête.

Op vrijdagavond 10 maart gaan de jeugdleden langs de deuren met kleine narcissen voor de prijs van € 1,50. Onze jeugdleden kunt u vrijdag 10 maart verwachten tussen 18.00 uur en 21.00 uur.

Naarst de deurverkoop kunt u dit jaar ook online een bestelling plaatsen. Klik hier voor de link naar de bestellijst. U kunt uw bestelling dan vrijdag 10 maart ophalen van 18:15 tot 21:30 op het Hescohonk, Doctor Poelslaan 21, 2211 BJ Noordwijkerhout. Een tetje kost € 1,50 en dient contant betaald te worden bij het ophalen.

 

Wilt u graag een bestelling doen maar bent u niet in de gelegenheid om de bestelling op te halen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan gaan we kijken wat we voor u kunnen regelen.

Na aanschaf van een bloemetje enthousiast geworden? Kijk gerust eens op de website www.hescohonk.nl, of bezoek de Facebook-pagina.

Foto PR