01
mrt
'17

Een Labyrint wandelen langs de vloedlijn met Nel Hogervorst.

Op maandag 6 maart gaat Nel Hogervorst een nieuw labyrint langs de vloedlijn lopen, met iedereen die daar graag aan deel wil nemen. Het labyrint is een oeroud symbool voor de zoektocht naar bezinning en bezieling. Deze wandeling helpt om los te laten wat weg kan: verdriet...

boosheid of schuldgevoel. Door die gevoelens te ervaren krijgen ze een plek en ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen. Een labyrint wandelen kan op verrassende wijze leiden tot het aangaan van nieuwe verbindingen.

De start op 6 maart is om 13.30 uur met een kop koffie of thee bij restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 in Noordwijk. Daarna ga je lopend of fietsend naar het strand (1 km) voor het labyrint.

Inschrijven kan via www.palliam.nl. Deelnemen kost € 5,- (of minder of meer). Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.

Tekst en foto (
Nel Hogervorst) Palliam.