Datum: 13-08-2022 - 01:30
27
feb
'17

Twirlkids 2017: kennismaken met Twirlen en 4 gratis lessen bij St. Jeanne d’Arc.

Bij muziekvereniging St. Jeanne d’Arc kun je in maart kennismaken met Twirlen en majorette. Onder leiding van Mirella Walen kun je de basistechnieken leren en kennis maken met pompons en de Baton. Twirlen is een sport die beoefend wordt met een Baton, deze wordt...

door de muziekvereniging ter beschikking gesteld. Op dit moment heeft de muziekvereniging 8 solisten/duo in opleiding, 3 wedstrijdgroepen en een groot peloton majorettes en minirettes tijdens de straatoptredens met de marchingband. Enerzijds de muziek en anderzijds de sport.

Vanaf donderdagmiddag 9 maart van 17:00 – 18:00 uur geeft de muziekvereniging 4 gratis lessen in het eigen verenigingsgebouw De Parade, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout. Aansluitend zijn er nog 3 gratis lessen te volgen op 16, 23 en 30 maart. De 4 gratis lessen zijn voor kinderen vanaf 6 jaar.

Voor vragen en aanmeldingen kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over de muziekvereniging kijk dan op www.stjeannedarc.nl.