Datum: 06-07-2022 - 12:42
27
feb
'17

De Momenten door Toneelvereniging ODI en HTIOS.

Kijkt u weleens terug op uw leven? Denkt u weleens: had ik dat maar anders gedaan? Als u één ding in uw leven anders had kunnen doen? Wat zou dat dan zijn? Was u dan wel met uw huidige partner samen? Misschien had u dan wel in het buitenland gewoond of had u een totaal...

ander beroep gekozen. Wat zou u doen als u op mysterieuze wijze opeens uw jongere zelf tegenkomt? Zou u proberen uw leven te veranderen? Of laat u uw verleden zoals het is?

In “De Momenten” ontmoeten drie vrienden elkaar in een park. Ella, Peter en Saskia hebben ieder totaal andere keuzes in het leven gemaakt. Op een bijzondere dag komen zij hun jongere zelf tegen in dit parkje. Kunnen en willen zij hun levensloop veranderen, of toch liever niet? En luisteren de jongere versies eigenlijk wel naar hun oudere ik?

De Momenten is een mooi toneelstuk dat bezoekers zeker aan het denken zet over de beslissingen die zij zelf in het leven hebben gemaakt. Deze allereerste samenwerking tussen Toneelvereniging HTIOS (Noordwijk) en Toneelvereniging ODI (Noordwijkerhout) zorgt voor een bijzonder en uniek toneelstuk waar u zeker een avond van zult genieten.

Data en kosten De Momenten kunt u beleven op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart in De Schelft in Noordwijkerhout of op vrijdag 7 en zaterdag 8 april in de Muze in Noordwijk. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, maar de zalen zijn open vanaf 19.30 uur. Kaartjes voor De Schelft kosten 8 euro en kunt u verkrijgen op de volgende verkoopadressen.

Verkoopadressen Noordwijkerhout: Suzanne’s Feestshop en Wagenaar & Van Halem. In De Zilk bij M-kappers en in Hillegom bij drogisterij Letschert. Kaarten voor De Muze kosten 10 euro en deze kunt u verkrijgen aan de kassa of via de website van de Muze.

Donateurs en sponsoren van beide verenigingen hebben vrije keuze in kaartjes voor de locaties waar gespeeld wordt. Donateurs en sponsoren van ODI kunnen kaartjes voor De Muze ook reserveren via de website van ODI: www.toneelverenigingodi.nl.

Tekst en foto Toneelvereniging ODI en HTIOS.