Datum: 19-09-2021 - 12:03
23
feb
'17

Vrijdag 24 februari Mama Café Noordwijkerhout voor (aanstaande) moeders & kids van 0-4 jaar.

Waar kunnen de vele aanstaande moeders met kinderen in Noordwijkerhout terecht met vragen over zwangerschap, opvoeding en het moeder-zijn? Voor het Mama Café Noordwijkerhout hebben het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijkerhout....

Mom in Balance Hoofddorp Duin & Bollenstreek en Bibliotheek Noordwijkerhout de handen in één geslagen. Het Mama Café Noordwijkerhout op de laatste vrijdag van de maand.

Heb jij dat ook?
Het Mama Café is dé ontmoetingsplek in Noordwijkerhout voor (zwangere) moeders met jonge kinderen. Iedere laatste vrijdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur kunnen (aanstaande) moeders hier met elkaar in gesprek, handige opvoedtips uitwisselen en elkaar steunen.

Maandelijks wordt er een thema “in het zonnetje” gezet. Welke thema’s dit zijn, bepalen de bezoekers zelf. Alle moeders én vaders zijn welkom! Loop gerust eens naar binnen, de koffie & thee staan klaar!

Wanneer

Vrijdag 24 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur. Deze keer zal Maartje van de bibliotheek interactief voorlezen aan alle kinderen die er bij het Mama Café zijn. Het vertelkastje neemt kinderen en ouders op een interactieve manier mee in het verhaal!

Waar
Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2, Noordwijkerhout.
Gratis Entree.

Like ons op facebook. En blijf op de hoogte van alle activiteiten Facebook.com/CJG Noordwijkerhout. En Facebook.com/ Mama Café Noordwijkerhout.

Voor (aanstaande) moeders & kids van 0-4 jaar