21
feb
'17

Swingende carnaval-zumba-workout bij Optisport. (foto's)

Op maandagavond 20 februari waren sportieve carnavalisten van harte welkom in de Prinsenzaal van de Schelft. Optisport de Schelft organiseerde op deze avond, voor iedereen die alvast in een swingende en dansende carnavalssfeer wilde komen, een spetterende carnaval-zumba-workout...

Tijdens deze workout passeerden uiteraard de 'normale' Zuid-Amerikaanse nummers de revue, maar speciaal voor deze avond werden er ook een flink aantal gezellige carnavalsnummers gedraaid.

Rond de 50 veelal verkleedde sportievelingen waren op de carnaval-zumba-workout afgekomen, waarbij Suzanne Cats-Koper, Marianne Bijvoets-Remmelzwaal en Cocks van der Niet op het podium het goede voorbeeld gaven.

Calorieverbranding, spieropbouw en conditietraining terwijl de carnavalhits door de Prinsenzaal heen schalden, een betere opwarming voor het grote feest is er niet!

Een oproep aan leden van de Raad van Elf van de Kaninefaaten leverde maar liefst één sportief Raadslid op (zie laatste foto). Hij zal dan ook wel degene zijn, die dit jaar als één van de weinige zo fris als een hoentje de aswoensdag gaat halen....

Foto's BON, laatste foto PR.