Datum: 01-10-2020 - 04:23
20
feb
'17

Een top optreden van St. Jeanne d'Arc en ABBA-tributeband bij 'Live in concert'. (foto's+filmpjes)

Na een eerste succesvolle Top2000-Café op 3e kerstdag in 2016 bij Café van der Geest wilde muziekvereniging St. Jeanne d´Arc daar graag in 2017 een vervolg aangeven. Aangezien er bij Café van der Geest op termijn al een ander concert gegeven zal worden door de Sjaan...

en men door de drukte bij de eerste keer meer ruimte wilde, zocht men samenwerking met de Carnavalsvereniging De Keiebijters. Afgelopen zaterdagavond 18 februari vond, in het weekend voor het carnaval, het 'Live in concert' plaats in de Feesthal van de Keiebijters.

Een volle zaal kon genieten van een bijna twee uur durende top optreden van de St. Jeanne d'Arc met allemaal nummers uit de bekende Top2000. De Sjaan werd bij de meeste nummers vocaal bijgestaan door vier zeer talentvolle zangers en zangeressen: Bart Weijers, Jacques Hendriks, Sabine van der Loos en Manon Gelevert.

Presentator Sjaak van den Berg praatte de vele nummers op een professionele wijze aan elkaar en gaf daarbij ook wat achtergrondinformatie van de vele voorbijkomende hits. Het publiek genoot zichtbaar van de verschillende combinaties en werden de eerste twee uren van deze avond op een fantastische muzikale wijze daarmee ingevuld.

 

Na het concert van de St. Jeanne d'Arc was er een geweldig 'net echt' optreden van de, uit negen muzikanten bestaande band, de ABBA Fever XL Tributeband. Deze band strooide in een bijna twee uur durende show, alle bekende hits van de wereldberoemde band ABBA uit Zweden over het enthousiaste publiek heen.

Na afloop van de concerten zorgde DJ-White Pearl voor een muzikale uitsmijter, met nummers uit de Top2000 die nog niet te horen waren geweest.

De foto's en het filmpje geven u een goede indruk van het 'Live in concert'. U kunt daarmee nog even nagenieten of er voor zorgen dat u de volgende keer er ook live bij bent....

Klik hier voor het filmpje van St. Jeanne d'Arc.


Klik hier voor het filmpje van de ABBA Fever XL Tributeband.


Foto's Marc vd Molen, filmpjes BON.