Datum: 01-07-2022 - 00:12
15
jun
'12

Expositie Monique van der Kamp in Munnekeweij.

Dinsdag 12 juni jl heeft Monique van der Kamp haar Expositie geopend in de Munnekeweij tijdens de dagactiviteiten bijeenkomst in de Tuinkamer. Haar beroep is Graficus, maar na de komst van de kinderen is zij haar creatieve talenten verder uit gaan ontwikkelen...

Tekenen en schilderen is als sinds klein meisje een grote passie van haar en zo lang als zij zichzelf kan herinneren is zij een grote bewonderaar van kunst en cultuur en is haar interesse op dit gebied zeer breed en divers.

Na het volgen van diverse cursussen kwam haar ontwikkeling in een stroomversnelling en is zij zich helemaal gaan uitleven op het schildersdoek en is vooral zij voorstellingen gaan maken van ideeën die van uit haar eigen brein ontsproten. Dit noem je ook wel intuïtief schilderen, waarbij je dicht bij je eigen gevoel blijft, maar waarbij je ook veel je eigen fantasie de vrije loop laat gaan.

Zo ontstaan er hele verrassende schilderijen met een eigen kenmerk en kracht, die haar veel voldoening gaven en die ook meestal met enthousiasme door de kijker ontvangen worden. De expositie in de Munnekeweij gaat een afspiegeling worden van schilderijen met een gezamenlijk thema met als titel: "The Way of Lightning Colors"

Dit is een serie doeken, waarvan zij vindt dat ze goed met de desbetreffende ruimte zullen harmoniëren en bovendien straalt er een bepaalde rust en eenvoud van uit, waar iedereen  juist in deze drukke tijd waarin wij leven een stukje rust en balans in zullen ervaren. De Expositie is te bezichtigen tot medio september tijdens kantooruren in de Munnekeweij.