Datum: 08-08-2020 - 13:53
17
feb
'17

Zaterdag 18 februari rommelmarkt in de Feesthal van de Keiebijters.

Op zaterdag 18 februari organiseren de Keiebijters net als het vorig jaar een overdekte rommelmarkt. Ook dit jaar wordt, wederom op het oud-Bavoterrein te Noordwijkerhout, de grote Feesthal achter de Bavokapel weer neergezet. U kunt als bezoeker ook dit jaar weer...

naar huis met dat ene boek, die speciale lamp of andere bruikbare dingen, waarnaar u misschien al jaren naar op zoek bent.

De Keiebijters hopen uiteraard weer op een goede opbrengst om te kunnen gebruiken voor het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van huet Raamwerk en GGZ Duin- en Bollenstreek.

Voor de mensen die hun spulletjes willen verkopen kunnen zich nog snel aanmelden via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., er is nog maar een enkel plaatje vrij. De toegang voor bezoekers is gratis en de Feesthal is open van 09:00 uur tot 15:00 uur.

Op dezelfde dag maar dan in de avond vindt dit jaar de 'Live in concert' plaats, van 20.00 tot 22.00 uur geeft de St. Jeanne d 'Arc een concert met alleen maar muziek uit de Top2000. Er zijn maar liefst vier gastoptredens tijdens het concert van 2017: Bart Weijers, Jacques Hendriks, Sabine van der Loos en Manon Gelevert. Klik hier voor meer info

Voor meer informatie over het carnavalsprogramma van de Keiebijters: www.keiebijters.com