Datum: 01-02-2023 - 09:26
16
feb
'17

Action vertrekt definitief uit Noordwijkerhout.

Het gerucht dat de populaire winkel van de Action in de Dorpsstraat zou vertrekken dook een aantal jaren geleden ook al op, maar dat bleek in 2011 niet waar te zijn. De afgelopen tijd ging het verhaal van een mogelijk vertrek opnieuw rond in het dorp, maar ook nu weer ontkende...

het hoofdkantoor van Action tot nu toe in alle toonaarden. Uit betrouwbare bron heeft de redactie van BON vandaag vernomen dat het vertrek van de Action uit Noordwijkerhout nu echt definitief is.

Per 1 oktober gaan de deuren toch echt sluiten, niet omdat het slecht ging met deze winkel maar eigenlijk ging gewoon te goed met ze. De Action is de afgelopen jaren in de Dorpsstraat uit zijn jasje gegroeid en wilde heel graag uitbreiden, maar op deze plek was dat niet mogelijk.

Helaas is er in ons dorp geen enkele winkelruimte te vinden met meer vierkante meters als wat men nu in de Dorpsstraat heeft, want men wilde wel graag in Noordwijkerhout blijven.

De krapte van de huidige winkel en de problemen die daardoor zijn ontstaan zijn blijkbaar zo onoverkomelijk voor de Action, dat men onlangs definitief het besluit heeft genomen om uit Noordwijkerhout te vertrekken.

Het is de redactie van BON nog niet duidelijk geworden voor welke oplossing er gekozen wordt voor het huidige personeelsbestand. De huidige eigenaar van het huurpand is al wel in onderhandeling met een mogelijke nieuwe invulling van het pand maar dat is nog niet concreet.