×

Attentie

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/12615
14
feb
'17

Bloemencorso presenteert praalwagen-ontwerpen 2017.

Dutch Design is het thema van het 70ste Bloemencorso van de Bollenstreek dat op zaterdag 22 april 2017 van Noordwijk naar Haarlem zal rijden. Vrijdagavondmiddag 21 april staan de praalwagens opgesteld in het centrum van Noordwijkerhout. Rond 21.15 uur trekt het verlichte Bloemencorso...

door Noordwijkerhout. Alle praalwagens zullen geïnspireerd zijn op het thema Dutch Design. De optocht bestaat tot nu toe uit 17 praalwagens, maar de ervaring leert dat het er nog wel een paar meer zullen worden. De organisatie verwacht ook meer dan dertig rijk met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens die gaan meerijden in het 70e Bloemencorso.

Het nieuwe ontwerpteam Esther en Pieter van Waardenburg heeft voor het 70ste Bloemencorso bijzondere ontwerpen gemaakt: Dutch Design met een knipoog naar designers “all over the world”.

Op maandagavond 14 februari werd in het Hotel van der Valk in Sassenheim voor genodigden en de media, door de organisatie van het Bloemencorso de 17 nieuwe praalwagen-ontwerpen onthuld.

Voor Noordwijkerhout rijdt de praalwagen van de KAVB weer mee met als thema 'Boer & Bont' (foto 2). De praalwagen van Corsogroep De Zilk heeft als thema 'DAF(fodil)' (foto 3) meegekregen.

U kunt alle 17 praalwagen-ontwerpen van de deelnemers in de fotogalerij bekijken. Voor meer info kunt naar de website van het Bloemencorso.

{gallery}12615{/gallery}