Datum: 06-07-2020 - 11:27
12
feb
'17

Scouting Bosgeest viert een feestje en collecte Jantje Beton. (foto's)

Zaterdag 11 februari was het geen normale opkomst bij deze Noordwijkerhoutse Scoutingvereniging. Het was weer tijd voor het jaarlijks terugkerend feestje! Meer dan honderd jaar geleden werd Scouting bedacht door Lord Baden Powell. Rond zijn verjaardag, 22 februari, wordt dat bij...

Scouting Bosgeest gevierd. Zaterdagmiddag zijn alle Bevers, Esta’s, Welpen, Verkenners, Padvindsters, Explorers en leiding naar zwembad de Wasbeek in Sassenheim gegaan om lekker te spelen in het water.

Het feestje was daarna nog niet afgelopen, op het clubhuis kregen de kinderen lekker pannenkoeken! Die waren na een middagje zwemmen natuurlijk heel snel op!

Jantje Beton Collecte 18 februari.

Scouting Bosgeest komt in actie voor buitenspelen! We collecteren op 18 februari tijdens de Jantje Beton Collecte en spekken daarmee tegelijk onze eigen clubkas. Buitenspelen is niet voor ieder kind vanzelfsprekend.

En veel kinderen kunnen daarnaast ook niet naar een club of vereniging. Daarom steunt Jantje Beton het verenigingsleven om extra geld op te halen voor de clubkas. U geeft toch ook?

Jaarlijks zetten de Scoutingleden zich in om tijdens de Jantje Beton Collecte om extra geld op te halen voor hun clubkas. Met meer inkomsten is meer mogelijk. Zoals onderhoud, aanschaf en vervanging van materialen of de organisatie van activiteiten.

Tekst en foto's Scouting Bosgeest.