Datum: 14-08-2020 - 04:25
08
feb
'17

Carnavalsmis luidt carnaval Duinknijnen in.

Als goede gewoonte beginnen de Duinknijnen het weekend vóór het grote carnaval met een carnavalsmis, deze is op zondag 19 februari om 11.00 uur in onze kerk H.Hart van Jezus. Voor de 23e keer zal de carnavalsmis alweer zijn en voor menigeen dan ook niet meer weg te denken...

In samenspraak met het bestuur van de Duinknijnen is de viering voorbereid en zij hebben het thema “KEUZES MAKEN” voor de viering gekozen. Een mooi thema dat heel breed gebracht kan worden in dit bijzondere jaar en dat dan ook uitstekend past bij de Duinknijnen.

Natuurlijk zullen ook prins Sparkle & prinses Shine der Dwergknijnen hun medewerking verlenen aan deze bijzonder viering. Het carnavals-gelegenheidskoor bestaande uit diverse dames en heren van onze vereniging zullen onder leiding van Ied van Lierop Joop Slijkerman de viering muzikaal opluisteren.

Er zal ook nog een instrumentaal intermezzo worden uitgevoerd door diverse muzikanten. We verwachten weer een hele mooie sfeervolle viering en nodigen u allen uit hierbij aanwezig te zijn.

Tekst en foto's Duinknijnen.