Datum: 06-06-2023 - 10:46
08
feb
'17

Jubileumjaar E.J. Hogervorst & Zonen levert flink bedrag op voor OXFAM Novib. (foto's)

Op vrijdagmiddag 16 december ontving het bedrijf E.J. Hogervorst & Zonen, gevestigd aan het Westeinde 14a, uit handen van de Commissaris van de Koning de heer Jaap Smit en van burgemeester Goedhart het officiële en eervolle predicaat 'Hofleverancier'...

Het bedrijf E.J. Hogervorst & Zn, van de huidige directie Arjan en Klaas Hogervorst, bestaat in 2016 maar liefst 150 jaar. Ter ere hiervan verleende Zijne Majesteit de Koning toestemming aan het bedrijf om het voeren van het koninklijk wapen met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier".

In het kader van het 150-jarig bestaan werd op zaterdag 28 januari een open dag gehouden, op deze dag konden mensen (500-600) het bedrijf eens rustig van binnen en buiten bekijken.

Een dag eerder was er al een leuk feest gegeven voor klanten en leveranciers van het bloembollenbedrijf. Zondagmiddag 29 januari was er een gezellige en ook drukke reünie voor de huidige en oud-medewerkers, zo rond de 100 personen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging.

Goed doel OXFAM Novib:

Tijdens jubileumfeest konden onder andere bezoekers tegen betaling een potje hyacinten kopen, de opbrengst hiervan zou gaan naar het goede doel van OXFAM Novib. Hierbij ondersteunen ondernemers in Nederland, nieuwe ondernemers in ontwikkelingslanden met het opbouwen van hun bedrijf.

Woensdagmiddag 7 februari kreeg een vertegenwoordigster OXFAM Novib het bedrag te horen, wat het 150-jarige bedrijf van huidige directie Arjan en Klaas Hogervorst voor haar organisatie had ingezameld. Via een filmpje, klik hier, werd het bedrag bekend gemaakt, het jubileumjaar heeft maar liefst € 3621,- opgeleverd voor OXFAM Novib.

Een mooi bedrag voor een goed doel en een mooie afsluiting van de feestelijkheden in het jubileumjaar van de 150-jarige hofleverancier E.J. Hogervorst & Zn.

Wil je ondernemers in ontwikkelingslanden steunen met het opbouwen van hun bedrijf? - See more at: http://www.oxfamnovib.nl/bedrijven/wie-zijn-wij/ondernemers-voor-ondernemers-netwerk#sthash.TmTagA9g.dpuf

Foto's overhandiging jubileumcheque PR.